Nyproduktion Haninge

Raitim Bygg – nyproduktion Haninge

Allt inom byggnationer

Om det är en nyproduktion du är intresserad av, och dessutom befinner dig i Haninge, då har du kommit helt rätt! Raitim Bygg AB är en erfaren byggfirma som sätter kundens önskemål och visioner i centrum. Vår hängivenhet och expertis inom branschen möjliggör det för oss att förverkliga de flesta projekt åt såväl företag som privatpersoner. Som privatkund kan du få skattereduktion via rotavdraget.

Vårt team

Vi består av ett sammansvetsat team som alla strävar mot samma mål, att ge kunden en trygg lösning och en belåtenhet som består i många år framöver.

Vi är redo att ta oss an ditt nästa projekt, läs om våra tjänster här!

Nyproduktion Haninge

Raitim Bygg

På Raitim Bygg kan vi erbjuda allt från bygget av din altan till tillbyggnation och ombyggnation eller kompletta nyproduktioner. Vi sitter på goda kunskaper inom våra arbetsområden och kan hjälpa er med hela processen, från det att första spiken slås ner till att vi packar ihop våra verktyg.

Raitim Bygg – För ett arbete präglat av kvalitet och service!

För nöjda kunder

Vid varje uppdrag är kundens åsikt om resultatet det viktigaste, det är med stolthet och glädje vi efterlämnar ett projekt där kunden känner sig helt nöjd. Vi lägger ner hjärta och själ vid varje arbete, för att presentera en slutprodukt som håller i längden och som går helt enligt dina visioner. 

Bli vår nästa nöjda kund!

VÅRA TJÄNSTER

Nyproduktion Haninge

Raitim Bygg AB

Klövstavägen 9, 148 91 Ösmo
Nyproduktion Haninge
073-444 85 85